Loading... Please wait

Bine ai venit | Autentificare 15 Apr 2024 01:47:35

Web design

Solutii performante pentru afacerea ta!

Webdesign, Aplicatii Web, Optimizare SEO, Strategii online, Identitate web, Publicitate
online, Social media, dezvoltare flash, E-mail marketing, Newslettere personalizate,
Strategii de marketing online, Grafica, Hosting

Pornind de la ideea ca orice afacere de succes ar trebui sa aiba o prezenta online profesionala si impunatoare, realizam proiecte de web design folosind cele mai noi trenduri, standarde si tehnologii.

 

Punem accent pe interfata si functionalitate si dezvoltam elemente UX ( user experience ) astfel incat vizitatorii si administratorii siteurilor/aplicatiilor sa se bucure de o experienta cat mai bogata si placuta.

 

Astfel, realizam siteuri de prezentare, siteuri corporate, bloguri personale, magazine online si multe alte aplicatii pe care va invitam sa le descoperiti in sectiunea "Servicii".

 

Avantaje si beneficii:

In general, realizarea unui site se imparte in doua zone, front-end si back-end. Front-end-ul reprezinta totalitatea elementelor care alcatuiesc ceea ce vede vizitatorul iar back-end-ul reprezinta elementele care alcatuiesc zona de administrare a siteului/aplicatiei (zona de editare a continutului din site sau aplicatie).

 

Toate proiectele dezvoltate de noi beneficiaza de front-end administrabil, ceea ce inseamna ca elementele de administrare sunt integrate in interfata front-end pentru a usura tot procesul de administrare al continutului siteului. Astfel, putem spune ca siteurile noastre beneficiaza de administrare direct din front-end sub forma conceptului WYSIWYG. ( What you see is what you get ).

Inchide